Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie

Printeaza

O reteta simpla de cotlet de porc cu piure de ceapa rosie din: cotlet de dezosat de porc, ceapa rosie, cartofi, lapte, ulei de masline extravirgin, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie

  • 600 g cotlet dezosat de porc
  • 3 cepe roşii
  • 4 cartofi
  • 50 ml lapte
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 crenguţă cimbru
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Curăţă ceapa şi taie-o rondele subţiri. Prăjeşte carnea într-o tigaie cu ulei de măsline încins, apoi pune-i sare şi piper, după gust.

Când s-a rumenit, adaugă ceapa roşie, laptele şi cimbrul. Lasă la fiert 1 oră şi 30 de minute. Pune cartofii la fiert în apă clocotită cu un praf de sare, apoi scurge-i, decojeşte-i şi taie-i cuburi.

Serveşte friptura tăiată felii, cu garni­tură de ceapă şi cartofi fierţi, condimentaţi, după gust, şi stropiţi cu ulei.

Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie

Cotlet de porc cu piure de ceapă roşie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.