Cotlet de porc cu vin
PrinteazaCotlet de porc cu vin din: cotlet de porc, ceapa, rosii, ardei rosii, usturoi, cimbru, scortisoara, ulei, vin alb, sare si piper.
- 6 felii de cotlet de porc
- 2 cepe mijlocii
- 3 rosii
- 3 ardei rosii
- 6 catei de usturoi
- 1 lingurita de cimbru
- 1 lingurita de scortisoara
- 100 ml ulei
- 250 ml vin alb
- sare si piper
Mod de preparare:
Condimentezi cotletele cu sare si piper dupa gust. Ungi bine o tava cu ulei, cureti si speli ceapa si apoi o tai in rondele in tava, iar peste rondelele de ceapa asezi cotletele. Peste acestea pui felii de ardei si rosii decojite. Pisezi usturoiul si il adaugi peste carne, de asemenea cimbru si scortisoara.
Coci in cuptorul incins 45 de minute, dupa care adaugi vinul si mai tii la cuptor 15 minute la foc mic. Poti servi cotletul cu garnitura de cartofi sau legume.
Cotlet de porc cu vin
Pofta buna!