Cotlete de porc gratinate cu emmental

Printeaza

Cotlete de porc gratinate cu emmental din: cotlete de porc, emmental, unt, ulei, smantana, mustar de Dijon, sare, piper.

Ingrediente:

  • 6 cotlete de porc
  • 100 g brânză Emmental
  • 50 g unt
  • 3 linguri ulei
  • 8 linguri smântână
  • 1 lingură muştar de Dijon
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cotlete de porc gratinate cu emmental: Se rumenesc pe ambele părţi cotletele, în unt cu ulei. Smântână se bate bine cu muştarul.

pun cotletele într-o tavă, se pudrează cu sare şi piper, se acoperă cu smântână bătută cu muştar şi apoi cu brânza tăiată felii.

coace în cuptorul încins timp de 10-15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Mazăre la Tigaie cu Bacon și Ceapă

Mazăre la Tigaie cu Bacon și Ceapă din: bacon, ceapa, mazare, sare, piper, ulei. Este o rețetă simplă, dar incredibil de gustoasă, care transformă ingredientele de bază într-un fel de mâncare savuros și reconfortant. Această combinație clasică de arome aduce împreună dulceața mazării cu textura crocantă a baconului și aroma intensă a cepei, creând un […]

Ceai de Gălbenele și Lavandă

Ceai de Gălbenele și Lavandă din: petale de galbenele, flori de lavanda, apa. Gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și de vindecare, în timp ce lavanda adaugă o notă aromatică care ajută la eliminarea stresului. Această combinație nu doar că oferă o experiență senzorială plăcută, dar și promovează un somn odihnitor și o stare […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.