Cotlete gratinate cu gorgonzola

Printeaza

Cotlete gratinate cu gorgonzola din: cimbru, ulei, cotlete de porc, sare, piper, gorgonzola.

Ingrediente:

  • 2 fire cimbru
  • 1-2 linguri ulei
  • 4 cotlete de porc (a 180 g)
  • sare
  • piper
  • 200 g branza albastra gorgonzola

 

Mod de preparare:

rup frunzuliţele de cimbru şi se amestecă în ulei. spală cotletele, se şterg şi se ung cu ulei aromat; se sărează şi se piperează.

frig pe grătarul foarte încins cca 2 min. pe fiecare parte.

Gorgonzola se taie felii şi se aşază pe cotlete. Se aşază capacul peste gfill şi se mai coc cotletele 10-12 min., până ce se topeşte gorgonzola.

servesc cu pâine şi salată.

 

Cotlete gratinate cu gorgonzola

Cotlete_gratinate_cu_gorgonzola

Pofta buna!

 

 

 

Salata pentru friptura cu mustar dulce

Salata pentru friptura cu mustar dulce din: gogosari, ulei, mustar dulce, sare, zahar, otet, piper, foi de dafin. Ingredinte: 5 kg gogosari 450 ml ulei 400 g mustar dulce 1 lingura sare 1 lingura zahar un pahar 200-250 g otet piper foi dafin     Mod de preparare Se spala gogosarii, se desfac si se […]

Sirop simplu

Sirop simplu din: zahar organic, apa. Ingrediente: 240 gr zahar organic 240 ml apa. Mod de preparare: Intr-o cratita adaugati apa si zaharul si aduceti la fierbere, apoi reduceti focul la mic. Fierbeti timp de 12 minute si opriti focul. Lasati sa se raceasca si pastrati la rece. Se poate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.