Covrigei cu cimbrisor

Printeaza

Covrigei cu cimbrisor din: faina, ulei, vin, sare, cimbrisor.

Ingrediente:Covrigei cu cimbrisor

  • 3 ceşti făină de grâu
  • 1 ceaşcă ulei
  • 1 ceaşcă vin alb
  • 2 linguriţe sare
  • cimbrişor dulce

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine uleiul, vinul, sarea, cimbrişorul şi se adaugă făina.

Se formează din aluat o minge, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la frigider o oră.

Intindem o foaie de 1 cm grosime şi decupăm cu ajutorul unui pă­hărel covrigi mici, rotunzi.

Ii punem într-o tavă unsă cu ulei, îi stropim cu puţină apă şi îi coacem în jur de 20 de minute la foc mic.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Covrigei cu parmezan

Covrigei cu parmezan

Covrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt. Ingrediente:  300 g aluat de patiserie 3 linguri de parmezan ras 1 lingurita de patrunjel uscat 1 lingură de oregano uscat 1 linguriță sare 1/2 linguriță de praf de usturoi unt   Mod de preparare: Pe o suprafață de lucru presarata cu […]

 

Covrigei cu scortisoara

Tarallucci – covrigei cu vin

Tarallucci – covrigei cu vin din: ulei, vin, ceapa, sare, piper, chimen, boia, faina. Ingrediente: 1 pahar ulei 1 pahar vin alb sec 1 ceapă albă 1 linguriţă cu sare 1 praf de piper chimen boia 1 bol cu făină de patiserie   Mod de preparare: Toci mărunt ceapa curăţată şi o căleşti în ulei. […]

 

Covrigei_fragezi

Covrigei fragezi

Covrigei fragezi din: faina, drojdie, sare, zahar, ulei, branza, verdeata.   Ingrediente: 650 g făină pentru pâine 1 pachet drojdie uscata 1 1/2 linguriţe sare 1 lingură zahăr 2 linguri ulei brânză răzuită şi verdeaţă pentru ornat     Mod de preparare: Intr-un bol larg pune făina, sarea, zahărul şi drojdia, amestecă. Adaugă 400 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.