Covrigei cu parmezan din: aluat de patiserie, parmezan, patrunjel, oregano, sare, usturoi, unt. Ingrediente: 300 g aluat de patiserie 3 linguri de parmezan ras 1 lingurita de patrunjel uscat 1 lingură de oregano uscat 1 linguriță sare 1/2 linguriță de praf de usturoi unt Mod de preparare: Pe o suprafață de lucru presarata cu […]
Covrigei cu cimbrisor
PrinteazaCovrigei cu cimbrisor din: faina, ulei, vin, sare, cimbrisor.
Mod de preparare:
Se amestecă bine uleiul, vinul, sarea, cimbrişorul şi se adaugă făina.
Se formează din aluat o minge, se acoperă cu o folie de plastic şi se lasă la frigider o oră.
Intindem o foaie de 1 cm grosime şi decupăm cu ajutorul unui păhărel covrigi mici, rotunzi.
Ii punem într-o tavă unsă cu ulei, îi stropim cu puţină apă şi îi coacem în jur de 20 de minute la foc mic.
Pofta buna!
poate iti place si:
Covrigei cu parmezan
Tarallucci – covrigei cu vin
Tarallucci – covrigei cu vin din: ulei, vin, ceapa, sare, piper, chimen, boia, faina. Ingrediente: 1 pahar ulei 1 pahar vin alb sec 1 ceapă albă 1 linguriţă cu sare 1 praf de piper chimen boia 1 bol cu făină de patiserie Mod de preparare: Toci mărunt ceapa curăţată şi o căleşti în ulei. […]
Covrigei fragezi
Covrigei fragezi din: faina, drojdie, sare, zahar, ulei, branza, verdeata. Ingrediente: 650 g făină pentru pâine 1 pachet drojdie uscata 1 1/2 linguriţe sare 1 lingură zahăr 2 linguri ulei brânză răzuită şi verdeaţă pentru ornat Mod de preparare: Intr-un bol larg pune făina, sarea, zahărul şi drojdia, amestecă. Adaugă 400 ml […]
Pofta buna!