Crap umplut cu ciuperci

Printeaza

Crap umplut cu ciuperci din: crap, ciuperci, patrunjel, rosii, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 crap de circa 1,5 kg
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 leg. Patrunjel
  • 500g rosii
  • 250ml vin alb sec
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Crap umplut cu ciuperci: curata si se spala bine pestele, apoi se sareaza si se pipereaza. Ciupercile se spala, se taie feliute, se calesc, impreuna cu patrunjelul tocat, in uleiul de masline.

asaza pestele intr-o tava unsa cu ulei si se umple cu o parte din ciuperci.

Restul de ciuperci si rosiile se pun imprejurul pestelui se pune vinul, se potriveste de sare si piper si se baga la cuptor pentru cca. 30 de minute, la foc potrivit.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ghid Complet despre Nutriția Personalizată: Importanța personalizării dietei pentru o sănătate optimă

Ghid Complet despre Nutriția Personalizată: Importanța personalizării dietei pentru o sănătate optimă. În ultimii ani, conceptul de alimentație personalizată a câștigat un teren semnificativ în domeniul nutriției și sănătății. De la dietele tradiționale, care propun o abordare „unică pentru toți”, ne îndreptăm acum spre o înțelegere mai profundă a faptului că fiecare individ are nevoi […]

Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir

Pui Glazurat cu Sos de Portocale și Ghimbir din: piept de pui, portocale, sos de soia, miere, ghimbir, sare, piper, usturoi, ulei de masline. Puiul glazurat cu sos de portocale și ghimbir este o reinterpretare modernă a unei rețete tradiționale chineze, aducând aromele dulci-acrișoare ale portocalelor și gustul picant al ghimbirului într-o combinație savuroasă. Acest […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.