Creier de vitel pane

Printeaza

O reteta de creier de vitel pane din: creier de vitel, oua, ceapa, telina, pesmet, otet, sare, piper si suc de lamaie.

Ingrediente:Creier de vitel pane

  • creier de viţel
  • 4 ouă
  • 1 ceapă mare
  • 1 ţelină
  • pesmet
  • oţet
  • sare şi piper, după gust
  • suc de lămâie

Mod de preparare:

Creierul se ţine câteva ore în apă rece cu oţet şi suc de lămâie. Se curăţă bine şi se spală sub jeturi de apă rece. Ceapa curăţată întreagă, ţelina, sarea, piperul boabe, sucul de lămâie şi oţetul se pun la fiert într-o oală.

Când apa fierbe, se pune creierul şi se lasă douăzeci de minute. După ce s-a răcit, se taie în bucăţi potrivite carc se trec prin ou şi pesmet. Se prăjesc pe ambele feţe şi se servesc imediat, cu rondele de lămâie.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.