Crema aromata de branza

Printeaza

Crema aromata de branza din: zahar, zahar vanilat, capsune, frsca, ciocolata alba, zeama de lamaie.

Ingrediente:

  • 200 g brânză grasă de vaci
  • 100 g zahăr
  • 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
  • 350 g căpşune
  • 400 ml frişcă
  • 100 g ciocolată albă
  • 2 linguriţe cu zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Amestec-o apoi energic cu zeama de lămâie, zahărul şi zahărul vanilat, până se topeşte zahărul.

Separat, bate frişca şi topeşte cio­colata la bain-marie. Incorporează frişca şi ciocolata în amestecul de brânză.

Pune în boluri crema astfel obţinută şi las-o la rece aproximativ 30 de minute. Serveşte rece, cu felii de căpşună.

 

Crema aromata de branza

Crema_aromata_de_branza

Pofta buna!

 

 

Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon

Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon din: piept de curcan, fasole verde, ceapa, ardei, usturoi, ulei, morcovi, cartofi, boia, sare, piper, faina, smantana, tarhon. Ingrediente: 400 g piept de curcan 250 g fasole verde 1 ceapă 1 ardei 1 cățel de usturoi 40 ml ulei 2 morcovi 2 cartofi boia sare […]

Ciuperci champignon cu conopida la cuptor

Ciuperci champignon cu conopida la cuptor din: conopida, ciuperci, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sare piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g cașcaval ras sare piper negru măcinat […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.