Supa de fasole verde cu piept de curcan si tarhon din: piept de curcan, fasole verde, ceapa, ardei, usturoi, ulei, morcovi, cartofi, boia, sare, piper, faina, smantana, tarhon. Ingrediente: 400 g piept de curcan 250 g fasole verde 1 ceapă 1 ardei 1 cățel de usturoi 40 ml ulei 2 morcovi 2 cartofi boia sare […]
Crema aromata de branza
PrinteazaCrema aromata de branza din: zahar, zahar vanilat, capsune, frsca, ciocolata alba, zeama de lamaie.
Ingrediente:
- 200 g brânză grasă de vaci
- 100 g zahăr
- 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
- 350 g căpşune
- 400 ml frişcă
- 100 g ciocolată albă
- 2 linguriţe cu zeamă de lămâie
Mod de preparare:
Trece brânza de vaci printr-o sită deasă. Amestec-o apoi energic cu zeama de lămâie, zahărul şi zahărul vanilat, până se topeşte zahărul.
Separat, bate frişca şi topeşte ciocolata la bain-marie. Incorporează frişca şi ciocolata în amestecul de brânză.
Pune în boluri crema astfel obţinută şi las-o la rece aproximativ 30 de minute. Serveşte rece, cu felii de căpşună.
Crema aromata de branza
Pofta buna!
Ciuperci champignon cu conopida la cuptor
Ciuperci champignon cu conopida la cuptor din: conopida, ciuperci, ulei, unt, faina, lapte, cascaval, sare piper, cimbru, pesmet. Ingrediente: 400 g conopidă 300 g ciuperci champignon 1 lingură ulei 40 g unt unt cât o nucă, pentru uns forma 1 lingură cu vârf făină 400 ml lapte 150 g cașcaval ras sare piper negru măcinat […]