Crema caramelizata cu capsune

Printeaza

Crema caramelizata cu capsune din: lapte, oua, zahar, zahar vanilat si capsune.

Ingrediente:Crema_caramelizata_cu_capsune

  • 0,8 l lapte
  • 7 oua
  • 300 g zahar
  • 30 g zahar vanilat
  • 300 g capsune

 

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle cu 200 gr zahăr, se adaugă laptele şi zahărul vanilat. Restul de zahăr se caramelizează într-un vas apoi se tapetează cu acest caramel for­mele în care se toarnă compoziţia obţi­nută şi căpşunele tăiate sferturi. Astfel umplute se aşează într-un vas cu apă fierbinte, se acoperă şi se introduc la cuptor, la temperatură moderată. Se ser­veşte rece.

Crema caramelizata cu capsune

Crema_caramelizata_cu_capsune

Pofta buna!

 

3 comentarii

  1. Vreau sa gust si eu 🙂

  2. Ce mi place crema asta

  3. delicioasa crema caramelizata cu capsune

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.