Crema cu capsuni si nuci din: mascarpone, oua, zahar, rom, nuci, capsuni.
Ingrediente:
250 g mascarpone
2 ouă
250 g zahăr
1 fiolă cu rom
200 g nuci
300 g căpşune
Mod de preparare:
Intr-un vas, topeşte 150 g de zahăr. Adaugă nucile, tocate nu foarte mărunt, şi amestecă uşor până când sunt îmbrăcate complet în zahărul caramelizat. După ce s-au răcit, zdrobeşte-le puţin.
Separat, mixează zahărul cu gălbenuşurile până se topeşte. Pune mascarpone şi esenţa de rom. Când s-au încorporat, adaugă un albuş spumă.
Pune în pahare sau cupe un strat de cremă de mascarpone, câteva nuci caramelizate, apoi felii de căpşună şi din nou cremă. Decorează cu căpşune şi nuci şi serveşte numai după ce a stat la rece.
Granita de căpșuni și lămâie din: capsuni, suc de lamaie, zahar, apa, vodca, coaja de lamaie. Granita este un preparat culinar italian, o combinație răcoritoare între gheață și arome naturale, care este adesea folosit ca desert sau ca o gustare între mese. Acesta este popular mai ales în timpul verii, deoarece are o textură răcoritoare […]
Limonadă cu kiwi, căpșuni și lime din: kiwi, capsuni, suc de lime, zahar, apa, gheata. Această limonadă cu kiwi, căpșuni și lime este o băutură răcoritoare și sănătoasă, care combină gustul dulce și acidulat al fructelor cu aroma răcoritoare și revigorantă a lime-ului. Kiwi și căpșunile sunt bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, care sunt […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.