Crema de dovlecei cu piept de pui

Printeaza

Crema de dovlecei cu piept de pui din: dovlecei, piept de pui, ceapa, morcov, patrunjel, ulei, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Retete_RestauranteDeLux.ro_3

  • 6 dovlecei potriviti
  • 300 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii, morcovul şi ceapa, se spală şi se pun la fiert împreună cu pieptul de pui în 2,5 litri de apă.

Când carnea şi legu­mele sunt bine fierte se strecoară (supa se păstrează). Carnea se taie în cubuleţe iar legumele se pisează ca pentru piure.

Se dilu-aează piupeul cu supa păstrată până ce crema are consistenţa unei smântâni şi se potriveşte de sare şi piper.

Cubuleţele de carne se prăjesc în ulei până ce se ru­menesc, apoi se adaugă usturoiul tocat mărunt.

Se serveşte crema de dovlecei caldă, cu crutoane de piept de pui şi cu smântână.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.