Crema de migdale cu vanilie si gelatina

Printeaza

Crema de migdale cu vanilie si gelatina din: migdale,  smântână, ou, vanilie, foi gelatină, tablete zaharină.

 

Ingrediente:

  • 20 g migdale, măcinate
  • 50 g smântână
  • 1 ou
  • vanilie
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

Mod de preparare:

Crema de migdale cu vanilie si gelatina: Smântână cu apa şi gălbenuşul se bat într-un vas, în bain-marie; până se îngroaşă.

ia vasul de pe foc, se adaugă migdalele măcinate, vanilia, zaharina, gelatina muiată şi dizolvată într-o lingură de apă fierbinte-şi albuşul bătut spumă tare.

transferă compoziţia într-un vas de sticlă şi se lasă să se întăreaşcă la rece.

 

Pofta buna!

 

 

 

Pui cu Dovlecei și Sos de Busuioc

Pui cu Dovlecei și Sos de Busuioc – este o rețetă ușoară, sănătoasă și plină de arome proaspete. Ideală pentru un prânz rapid sau o cină ușoară, această combinație de carne de pui suculentă și dovlecei crocanți, acoperite cu un sos cremos de busuioc, este sigură că va deveni un favorit în bucătăria ta. Ingrediente: […]

Limonadă cu Ceai de Hibiscus

Limonadă cu Ceai de Hibiscus: Răcoritoare și Revigorantă – este o băutură răcoritoare și sănătoasă, perfectă pentru zilele călduroase de vară sau pentru a te hidrata în orice moment al zilei. Combinând aciditatea revigorantă a lămâii cu aroma florală și ușor acrișoară a hibiscusului, această băutură nu doar că te va răcori, dar îți va […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.