Cremă de morcovi cu bacon

Printeaza

Cremă de morcovi cu bacon din: morcovi, cartofi, ceapa, mar, bacon, seminte de chimen, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 măr dulce
  • 300g bacon tăiat în felii foarte subţiri
  • 1 /2 linguriţă seminţe de chimen
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morcovii, ceapa şi cartofii, tăiaţi-i în bucăţi mai mari şi puneţi-i la fiert în apă cu chimen şi sare.

Scurgeţi-i de apă şi faceţi un piure la care adăugaţi puţin din zeama în care au fiert.

Prăjiţi feliile de bacon tăiate în fâşii.

Repartizaţi crema în castroane, puneţi deasupra fâşii prăjite de bacon şi cubulete de măr.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Vita cu morcovi si cartofi

Vita cu morcovi si cartofi din: carne de vita, morcovi, ceapa, cartofi, boia, bulion, ulei. Ingrediente: un kg carne de vită 3 morcovi 2 cepe 4 cartofi o linguriţă boia amestecată iute şi dulce 3-4 linguri bulion 2 linguri ulei 2 foi dafin sare piper 2-3 fire ceapă verde   Mod de preparare: In oala de […]

Prajitura cu morcovi si nucsoara

Prajitura cu morcovi si nucsoara din: morcovi, faina, zahar, iaurt, lapte, oua, ulei, vanilie, praf de copt, nucsoara, scortisoara, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 450 g morcovi raşi 550 g făină 270 g zahăr o linguriţă bicarbonat 100 ml iaurt 100 ml lapte 3 ouă 200 ml ulei un plic praf de copt scorţişoară nucşoară sare Pentru […]

 

Briose cu morcovi si fructe

Briose cu morcovi si fructe din: morcov, faina, oua, zahar, praf de copt, lapte, scortisoara, fructe. Ingrediente: un morcov 200 g făină un plic praf de copt 100 g zahăr 2 ouă 50 g unt 200 ml lapte scorţişoară 100 g fructe uscate   Mod de preparare: Gălbenuşurile se freacă cu zahărul până ce se obţine […]

 

Antricot de vitel cu morcovi natur

Antricot de vitel cu morcovi natur din: antricoate de vitel, bulion, vin rosu, sare, piper, cimbru, maghiran, boia iute, cartofi si morcovi.   Ingrediente:  4-5 antricoate vitel bulion vin rosu sare piper cimbru maghiran boia iute 4-5 cartofi 1-2 morcovi   Mod de preparare: Se spala antricoatele si se dau cu sare si peper. Intr-un […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.