Crema de zarzavaturi

Printeaza

Crema de zarzavaturi din: cartofi, morcovi, telina, praz, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 praz
  • 2 rosii (sau suc de rosii)
  • 2 cepe
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata, se spala si se taie zarzavaturile marunt. Se pun la fiert cu apa si ulei pana se sfarma.

Se paseaza astfel incat sa se obtina o crema. Daca este prea consistenta, crema se rareste cu putina apa.

Daca este prea subtire, se ingroasa cu 2 linguri fulgi de porumb, care se dizolva in putina apa rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.