Creveti cu cremă de mango şi cocos
PrinteazaCreveti cu cremă de mango şi cocos din: ceapa rosie, ardei iute, mango, unt cu verdeata, lapte de cocos, curcuma, creveti cruzi, sare si coriandru verde.
- 2 cepe rosii
- 1 ardei iute
- 1 mango
- 20 g unt cu verdeata
- 200 ml lapte de cocos (conserva)
- curcuma
- 50 g creveti cruzi, decorticati si curatati
- sare
- corinadru verde pentru ornat
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa şi se toacă. Se curăţă ardeiul iute de capete şi seminţe. Se toacă ardeiul. Se decojeşte fructul de mango şi se taie cuburi. Se încălzeşte untul cu verdeaţă într-o tigaie. Se călesc înăuntru ceapa, ardeiul iute şi fructul de mango. Se adaugă laptele de cocos şi curcuma.
Se lasă să-şi reducă volumul, amestecând. Se adaugă creveţii în crema de cocos şi se lasă să fiarbă cea 4 min., până ce devin roz. Se sărează şi se ornează.
Creveti cu cremă de mango şi cocos
Pofta buna!
Interesanta combinatia de creveti cu mango si cocos