Croasanţi picanţi cu umplutura

Printeaza

Croasanţi picanţi cu umplutura din: aluat de foi, spanac, sare, piept de pui, piper, ulei de masline si galbenus.

 

Inrgediente:Croasanti_picanti_cu_umplutura

  • 4 bucati patrate de aluat de foi (350 g)
  • 200 g spanac
  • sare
  • 4 fileuri de piept de pui (a crica 150 g)
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 galbenus

 

Mod de preparare:

Foile de aluat se aşază una lângă alta pe planşetă şi se lasă să se decongeleze. Se încinge cuptorul la 200°C.

Se prepară spanacul; se opăreşte în apă cu sare, se trece prin jet de apă rece şi se stoarce.

Se spală piepţii de pui, se şterg, se sărează, se piperează şi se prăjesc pe toa­te părţile în ulei încins; se înfăşoară în frunze de spanac.

Se întind foile de aluat şi se taie pătrăţele de cea 20 cm. în mijlocul fiecăreia se aşază câte un piept de pui; se împachetează în aluat pe dia­gonală şi se pliază marginile.

Se aşază pe o tavă unsă cu ulei. Se amestecă gălbenuşul cu 1 lingură de apă şi se ung croasanţii, folosind pensula.

Se coc la cuptor cea 30 min. până se rumenesc.

 

Croasanţi picanţi cu umplutura

Croasanti_picanti_cu_umplutura

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Croissant cu Unt – Rețeta Autentică si Usor de Preparat

Croissant cu Unt – Rețeta Autentică si Usor de Preparat din: faina, sare, zahar, drojdie, lapte, unt, ou. Croissantul cu unt, cunoscut și sub numele de “croissant au beurre” în limba franceză, este unul dintre cele mai emblematice produse de patiserie din Franța și din întreaga lume. Această rețetă clasică de croissant cu unt îți […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. sa am unul la serviciu pe la orele 10 nu as mai plange de foame 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.