Deliciu de caramel
PrinteazaDeliciu de caramel din: oua, zahar, lapte, zahar vanilat.
- 8 oua
- 500 g zahar
- 1 l lapte
- 2 plicuri zahar vanilat
Mod de preparare:
Se bat ouăle ca pentru omletă, se adaugă 250 g zahăr şi zahărul vanilat şi se continuă baterea.
Se pune laptele călduţ, amestecând uşor. Res¬tul de zahăr se pune la topit într-o cratiţă, la foc mic, mişcând-o continuu.
Când tot zahărul e topit şi caramelizat, se ia cratiţa de ambele toarte şi se roteşte astfel încât pe¬reţii să fie; îmbrăcaţi complet cui zahăr.
Se lasă să se răcorească, apoi se toarnă amestecul de lapte şi ouă.
Cratiţa se aşază îmtr-un vas mai mare, în care se pune apă şi se dă la cuptor la foc mic circa o oră, până se întăreşte.
Dacă apa începe să fiarbă, se adaugă apă rece în cratiţă. Se pune la frigider câteva ore şi se serveşte rece.
Deliciu de caramel
Pofta buna!
Chiar ca e deliciu
Vreau si eu din deliciul asta
Chiar ca-i un deliciu
Comment se procurer du btc anonymement par une carte bleue en
quelques minutes