Dorada cu cimbru

Printeaza

Dorada cu cimbru din: dorada, lamaie, rosii, cimbru, usturoi, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:

  • o bucată dorada
  • o lămâie
  • 2 roşii
  • o crenguţă cimbru
  • 2 căţei usturoi
  • o lingură ulei
  • 200 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Dorada cu cimbru: Peştele spălat si curatat se presară cu sare si piper la interior si se umple burta cu felii de lămâie, roşie, cimbru şi usturoi feliat.

Se unge peştele cu ulei şi se aşază în tava de copt. Se toarnă şi vinul şi se lasă la cuptor 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Mușchiuleț de Porc în Crustă de Ierburi

Mușchiuleț de Porc în Crustă de Ierburi – o rețetă elegantă și savuroasă, perfectă pentru o cină specială sau un prânz festiv. Aroma bogată a mușchiulețului de porc se combină perfect cu prospețimea și parfumul ierburilor, creând un fel de mâncare care impresionează atât vizual, cât și gustativ. Timp de preparare Pregătire: 20 minute Gătire: […]

Infuzie de oregano pentru imunitate

Infuzie de oregano pentru imunitate: Remediu natural bogat în antioxidanți și vitamine. Oregano-ul (Origanum vulgare) este o plantă aromatică cu proprietăți antimicrobiene, antiinflamatoare și antioxidante. Infuzia de oregano susține imunitatea, ajută la prevenirea răcelilor și a infecțiilor și contribuie la o stare generală de bine. Ingrediente 1-2 lingurițe de frunze uscate de oregano (sau 2-3 […]

 

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.