Dulceata de trandafiri si aroma de lamaie

Printeaza

Dulceata de trandafiri si aroma de lamaie din: petale de trandafiri, zahar, sare de lamaie, apa.

Ingrediente:

  • 250 g petale trandafiri
  • 1 kg zahar
  • 1 lingura cu sare de lamaie
  • apa

 

Mod de preparare:

Faci siropul pe foc moale pana cand este bine legat.

Speli petalele de trandafiri speciali de dulceata, apoi le freci in mana cu sare de lamaie.

Le pui in siropul tras pe marginea plitei si le lasi 15 minute, timp necesar ca petalele sa se desfaca in sirop.

Fierbi dulceata ca orice alta dulceata si o pui in borcane a doua zi.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.