Fasole verde cu jambon

Printeaza

Fasole verde cu jambon din: fasole verde, jambon, faina, ceapa verde, supa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole verde
  • 300 g jambon
  • 5-6 fire ceapa verde
  • 1 lingura cu faina
  • 1 cana cu supa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Fasole verde cu jambon: Curăţaţi fasolea de vârfuri şi codiţe, spălaţi în apă călduţă şi o puneţi la fiert în apă care clocoteşte.

Fierbeţi acoperit 30 min, scurgeţi zeama şi adăugaţi peste fasole jambonul felii, tras în puţin ulei împreună cu ceapa verde tocată fin.

Presăraţi făină, săraţi, piperaţi şi fierbeţi acoperit 15 min. Serviţi mâncarea caldă, cu pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pui in sos de portocale

Pui in sos de portocale din: piept de pui, sare, piper, suc de portocale, unt, faina. Carnea de pui este o sursa excelenta de proteine, care ajuta la construirea si mentinerea masei musculare. O portie de 100 de grame de carne de pui furnizeaza aproximativ 30 de grame de proteine. Carnea de pui are mai […]

Iepure în sos de vin

Iepure în sos de vin din: carcasa de iepure, cimbru, foi de dafin, scortisoara, lamaie, ou, sare, vin, ceapa, morcov, telina, faina, miere, cartofi, pasta de tomate, pesmet, spanac, ulei, supa de legume. Ingrediente: 1 carcasă de iepure 5 crenguțe de cimbru 7 foi de dafin 2 batoane de scorțișoară 1 lămâie 1 ou sare […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.