File de peste aromat

Printeaza

File de peste aromat din: file de peste, sare grunjoasa, lamai, piper, ulei de masline, usturoi, cimbru si busuioc.

Ingrediente:File_de_peste_aromat

  • 800 g file de peste
  • sare grunjoasa
  • 1-2 lamai
  • piper negru macinat
  • ulei de masline
  • 6-8 catei usturoi
  • cimbru
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Se porţionează bucăţile de peste, se stropesc cu ulei de măsline, zeamă de lămâie şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Se aşază pe hârtie de copt, se presară cimbru şi usturoi. Se împachetează fileurile în hârtia de copt, se aşază în tavă şi se bagă în cuptorul încins.

Se pregăteşte garnitura, în funcţie de preferinţă.

Se verifică dacă s-a făcut peştele, apoi se scoate de la cuptor şi se serveşte ornat cu frunze proaspete de busuioc.

File de peste aromat

File_de_peste_aromat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.