Rețetă delicioasă de Biban de Mare la cuptor din: fileuri de biban de mare, lamai, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 4 fileuri de biban de mare proaspete 2 lămâi 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de cimbru uscat Sare și piper […]
File de peşte
PrinteazaFile de peşte din: soa de soia, zahar, ghimbir, usturoi, vin, fileuri de peste.
Ingrediente:
- 100 ml sos de soia
- o linguriţă de zahăr
- două linguriţe de ghimber măcinat
- un căţel de usturoi
- două linguri de vin alb
- fileuri de peşte
Preparare:
File de peşte: Intr-un castron se amestecă foarte bine sosul de soia, zahărul, ghimberul, usturoiul pisat şi vinul.
In această compoziţie se aşază peştele, se acoperă cu sos şi se lasă în frigider timp de aproximativ două ore.
prăjeşte pe grătar şi se serveşte cu feliuţe de lămâie.
Pofta buna!
Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano
Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano din: pappardalle, branza pecotino romano, smantana, usturoi, unt, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 350g de pappardelle sau fettuccine proaspete sau uscate 150g branza Pecorino Romano, rasă 1 cană de smântână lichidă 2 căței de usturoi, mărunțiți fin 2 linguri de unt Sare și piper negru […]