File de peşte

Printeaza

File de peşte din: soa de soia, zahar, ghimbir, usturoi, vin, fileuri de peste.

Ingrediente:

  • 100 ml sos de soia
  • o lin­guriţă de zahăr
  • două linguriţe de ghim­ber măcinat
  • un căţel de usturoi
  • două linguri de vin alb
  • fileuri de peşte

Preparare:

File de peşte: Intr-un castron se amestecă foarte bine sosul de soia, zahărul, ghimberul, usturoiul pisat şi vinul.

In această compoziţie se aşază peştele, se acoperă cu sos şi se lasă în frigider timp de aproximativ două ore.

prăjeşte pe grătar şi se serveşte cu feliuţe de lămâie.

 

Pofta buna!

 

 

Rețetă delicioasă de biban de mare la cuptor

Rețetă delicioasă de Biban de Mare la cuptor din: fileuri de biban de mare, lamai, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 4 fileuri de biban de mare proaspete 2 lămâi 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de cimbru uscat Sare și piper […]

Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano

Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano din: pappardalle, branza pecotino romano, smantana, usturoi, unt, sare, piper, frunze de busuioc.   Ingrediente: 350g de pappardelle sau fettuccine proaspete sau uscate 150g branza Pecorino Romano, rasă 1 cană de smântână lichidă 2 căței de usturoi, mărunțiți fin 2 linguri de unt Sare și piper negru […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.