Crostini Caprese din: ciabatta, mozzarella, rosii, parmezan, seminte de pin, frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 6 felii de pâine albă sau ciabatta cu măsline 150 g mozarella 250 g roșii 30 g parmezan 20 g semințe de pin 2 fire de busuioc 1 cățel de usturoi 6 lingurițe ulei de […]
File de somon cu legume
PrinteazaFile de somon cu legume din: somon file, ardei, morcovi, rosii, ceapa rosie, unt, foi de dafin, boabe de piper, sare, anason, lamaie, morcov.
Ingrediente:
- 2-3 bucati somon file
- 300 g legume (ardei, morcovi, rosii)
- 1/2 ceapa rosie
- 100 g unt
- 3 foi de dafin
- boabe de piper
- sare
- 1 anason, pentru decor
- 1 lamaie
- 1 morcov, pentru decor
Mod de preparare:
Speli fileul, îl ştergi cu prosop de hârtie şi îl umpli cu legumele tăiate cuburi.
Apoi îl sărezi şi îl pui la frigider timp de o oră. Cureţi ceapa şi o tai rondele.
Pui peştele într-un vas termorezistent, adaugi sare şi boabe de piper, ceapa, untul tăiat felii şi foile de dafin.
Acoperi tava cu staniol şi o dai la cuptor timp de 20-30 de minute.
Scoţi staniolul când peştele este gata şi adaugi jumătate de ceapă tăiată peştişori şi morcovi tăiaţi rondele sau în formă de steluţe.
Adaugi feliuţe de anason.
Mai laşi la cuptor 5 minute, turnând din când în când din sos.
Serveşti peştele cald, decorat cu felii de lămâie.
File de somon cu legume
Pofta buna!
Smoothie cu sfeclă, mere şi morcovi
Smoothie cu sfeclă, mere şi morcovi din: sfecla, morcovi, mar, mure, miere si apa plata. Menţine sănătatea sistemului digestiv – protejează stomacul de ulcer şi reduce riscul constipaţiei, datorită fibrelor. Menţine sănătatea inimii şi a sistemului circulator, datorită carotenilor din sfeclă şi morcovi. Ajută la păstrarea sănătăţii organelor de detoxifiere – ficatul şi rinichii. […]