Papanasi cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, faina, unt, gris, sare. Ingredinte: 100 gr. branza de vaci 1 ou o lingura faina 10 gr. unt gris sare Mod de preparare Se amesteca branza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta […]
Flan de dovlecei
PrinteazaFlan de dovlecei din: dovlecei, oua, rosii, ulei, ceapa alba, ceapa rosie, frunze de busuioc.
Ingrediente:
- 3 dovlecei
- 6 oua
- 2 rosii mici
- o lingura ulei
- 2 cepe albe
- 2 cepe rosii
- cateva frunze de busuioc
Mod de preparare:
Ceapa tocată mărunt şi dovleceii se călesc în ulei 5 minute şi se lasă apoi să se răcească.
unge un vas de cuptor cu ulei şi se bat ouăle cu busuiocul, apoi se amestecă cu 3/4 din cantitatea de ceapă şi dovlecei. Se păstrează dovlecei pentru decor.
toarnă amestecul de ouă în vas, se pun felii de roşii şi dovlecei si se lasă la cuptor pentru 25 de minute.
serveşte atât cald, cât şi rece.
Flan de dovlecei
Pofta buna!
Cocktail cu gin si bitter din: gin, suc de lamaie, apa minerala, bitter, zahar si frunze de menta. Un cocktail simplu, usor de preparat si foarte potrivit pentru o seara relaxanta! Ginul este o băutură alcoolică spirtoasă, aromată cu fructe de ienupăr. În afară de ienupăr poate avea arome de anason, scorțișoară, coajă de portocală […]