Varza alba in otet cu ardei capia si hrean din: varza alba, ardei capia, hrean, zahar, otet, sare. Ingrediente: 5 kg varza alba 3 kg ardei capia 500 gr hrean 400 gr zahar 500 ml otet sare Mod de preparare: Se taie varza si ardeii marunt (pestisori). Se rade hreanul si se amesteca […]
Frigarui in stil japonez
PrinteazaFrigarui in stil japonez din: vrabioara, usturoi, miere, sos de soia, sherry, ulei, otet din orez, ghimbir.
Inrgediente:
- 700-800 g fleica sau vrabioara
marinata:
- 1 catel de usturoi
- 1 ceasca miere lichida
- 1 ceasca sos de soia
- 1 ceasca sherry
- 1/4 ceasca ulei
- 3 linguri otet din orez
- 2 lingurite ghimbir ras
Mod de preparare:
Frigarui in stil japonez: Tăiaţi carnea cubuleţe, puneţi-o într-un castron adânc.
Procesaţi 30-40 secunde în blender ingredientele marinatei, apoi turnaţi marinata peste carne.
Acoperiţi şi lăsaţi în frigider 6-8 ore. Scoateţi carnea din marinată, înşiraţi-o pe 6 frigărui şi frigeţi-o pe toate părţile.
Pofta buna!
Zacusca cu dovlecel din: gogosari, vinete, ceapa, dovlecel, bulion. Ingrediente: 7 kg gogosari 2 kg vinete 1 kg ceapa un dovlecel (cca 1,5-2 kg) 400 gr bulion Mod de preparare: Gogosarii si vinetele se coc, se decojesc si se tin la foc, pe aragaz, pe ochiul mare. Se pun intr-un vas mare (10 […]