Frigarui in stil japonez

Printeaza

Frigarui in stil japonez din: vrabioara, usturoi, miere, sos de soia, sherry, ulei, otet din orez, ghimbir.

Inrgediente:

  • 700-800 g fleica sau vrabioara

marinata:

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceasca miere lichida
  • 1 ceasca sos de soia
  • 1 ceasca sherry
  • 1/4 ceasca ulei
  • 3 linguri otet din orez
  • 2 lingurite ghimbir ras

 

Mod de preparare:

Frigarui in stil japonez: Tăiaţi carnea cubuleţe, puneţi-o într-un castron adânc.

Procesaţi 30-40 secunde în blender ingredientele marinatei, apoi turnaţi marinata peste carne.

Acoperiţi şi lăsaţi în frigider 6-8 ore. Scoateţi carnea din marinată, înşiraţi-o pe 6 frigărui şi frigeţi-o pe toate părţile.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Varza alba in otet cu ardei capia si hrean

Varza alba in otet cu ardei capia si hrean din: varza alba, ardei capia, hrean, zahar, otet, sare. Ingrediente: 5 kg varza alba 3 kg ardei capia 500 gr hrean 400 gr zahar 500 ml otet sare     Mod de preparare: Se taie varza si ardeii marunt (pestisori). Se rade hreanul si se amesteca […]

Zacusca cu dovlecel

Zacusca cu dovlecel din: gogosari, vinete, ceapa, dovlecel, bulion. Ingrediente: 7 kg gogosari 2 kg vinete 1 kg ceapa un dovlecel (cca 1,5-2 kg) 400 gr bulion     Mod de preparare: Gogosarii si vinetele se coc, se decojesc si se tin la foc, pe aragaz, pe ochiul mare. Se pun intr-un vas mare (10 […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.