Friptura cu legume

Printeaza

Friptura cu legume din: piept de pui, vinete, rosii, ceapa, morcov, telina, usturoi, ardei gras, vin.

 

Ingrediente:

  • 1/2 kg piept de pui
  • 2 vinete
  • 4 roşii
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 ardei graşi
  • vin

 

Mod de preparare:

Friptura cu legume: Tai carnea în bucăţi şi pui la înăbuşit în ulei cu puţină apă. Când s-a făcut pe jumătate, dai la o parte de pe foc.

Intr-o tavă faci un pat din morcovi şi ţelină, date pe râzătoare, usturoiul şi ceapa tăiate mărunt, vinetele şi roşiile rondele, iar ardeiul tăiat julien pe lungime.

Aşezi pe acest pat carnea, potriveşti sosul, adaugi un pahar de vin alb şi dai totul la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.