Friptura de miel cu rozmarin si usturoi

Printeaza

Friptura de miel cu rozmarin si usturoi din: rozmarin, sare, ulei de floarea soarelui, cimbru, apa, vin, usturoi, pulpa de miel, piper.

 

Ingrediente:

  • 5 buc. rozmarin
  • 1 varf sare
  • 10 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 varf cimbru
  • 100 ml apa
  • 200 ml vin alb
  • 1 buc. capatana usturoi
  • 1 buc. pulpa miel
  • 1 varf piper macinat

 

Mod de preparare:

Friptura de miel cu rozmarin si usturoi: Pulpa de miel spalata si sarata se pune intr-o tava unde punem rozmarin, cimbru, piper macinat, sare.

Pe ea o impanam cu usturoi si cimbru verde, si o stropim cu putin ulei, vin si apa din tava.

lasa la cuptor o ora, se scoate, se intoarce, se stropeste iar cu vin si cu o lingura punem zeama din tava peste carnita, iar bagam la cuptor si mai scoatem din cand in cand sa umezim carnea cu putin sos din tava.

lasa la cuptor 2 ore. serveste calda cu orice garnitura.

 

Pofta buna!

 

 

 

Omletă cu Ștevie și Brânză Feta

Omletă cu Ștevie și Brânză Feta – Deliciu Sănătos pentru Mic Dejun – este o alegere excelentă pentru un mic dejun sănătos și delicios. Această rețetă simplă combină verdeața proaspătă și nutritivă a șteviei cu gustul savuros și sărat al brânzei feta, oferind un echilibru perfect de arome și texturi. Este ușor de preparat și […]

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir

Bibilică cu Sos de Portocale și Ghimbir – o rețetă ideală pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona musafirii. Această combinație delicioasă de carne fragedă de bibilică și sosul dulce-acrișor de portocale cu aroma intensă a ghimbirului creează un preparat sofisticat și de neuitat. Descoperă cum să pregătești acest fel de mâncare pas cu pas […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.