Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic din: rigatoni, rosii, castravete, ardei, masline, parmezan, otet, usturoi, sare, piper. Transformă simpla salată de paste într-o sărbătoare a gustului și culorii cu această rețetă de salată. Combinând textura satisfăcătoare a pastelor rigatoni cu prospețimea legumelor de vară și un dressing aromatic de ulei de măsline […]
Fursecuri cu cacao si alune
PrinteazaFursecuri cu cacao si alune din: faina, zahar pudra, unt, oua, apa, praf de copt, cacao, alune, ulei, menta.
Ingrediente:
- 350 g făină
- 300 g zahăr pudră
- 200 g unt
- 5 gălbenuşuri
- 7 linguri apă rece
- 1 pliculeţ praf de copt
- 50 g cacao
- 150 g alune zdrobite
- ulei
- mentă (decor)
Mod de preparare:
Mixezi bine untul cu zahărul. Adaugi făina şi cacaua, cernute în prealabil, praful de copt şi alunele zdrobite.
Amesteci şi faci o adâncitură în centru, pui gălbenuşurile, torni apa şi frămânţi un aluat omogen, pe care-l dai la rece 30 de minute.
Scoţi coca de la frigider, îţi ungi mâinile cu puţin ulei şi formezi din aluatul obţinut biluţe pe care le aplatizezi puţin.
Aşezi fursecurile la distanţă unul de altul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le cod aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Le ornezi cu frunze de mentă.
Fursecuri cu cacao si alune
Pofta buna!
Salată de Paste Rigatoni cu Legume și Dressing Aromatic