Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă din: unt, zahar alb, zahar brun, oua, extract de vanilie, bicarbonat de sodiu, sare, ciocolata neagra, migdale. Fursecurile cu ciocolată și migdale sunt o delicatesă de casă perfectă pentru a satisface pofta de dulce. Această rețetă vă va arăta cum să pregătiți fursecuri moi, […]
Fursecuri cu rodie şi mango
PrinteazaFursecuri cu rodie şi mango din: ou, zahar, unt, faina, sare, praf de copt, zahar vanilat, ghimbir, mango, rodii, zahar pudra, lamaie.
Ingrediente:
- un ou
- 100 g zahăr tos
- 100 g unt
- 200 g făină
- un sfert de linguriţă cu sare
- o linguriţă cu praf de copt
- două pliculeţe zahăr vanilinat
- o lingjriţă cu ghimbir ras
- 100 g mango confiat
- două rodii
- 100 g zahăr pudră
- o lămâie
Mod de preparare:
Fursecuri cu rodie şi mango: lntr-un bol se pun untul moale, zahărul tos, zahărul vanilinat şi sarea.
adaugă oul, ghimbirul ras şi se mixează până devine ca o cremă.
adaugă mango tocat mărunt, făina amestecată cu praful de copt şi se frământă.
Aluatul obţinut se înfăşoară în folie alimentară şi se introduce la rece 30 de minute.
întinde o foaie potrivit de groasă, se decupează cercuri mai mari şi în mijlocul fiecăruia se decupează un cerc mai mic.
aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptorul încins, unde se coc la foc mediu 10-15 minute, având grijă să nu se ardă.
Zahărul pudră se amestecă treptat cu suc de lămâie până rezultă un amestec ca o smântână.
toarnă peste fursecurile răcite, se lasă să se întărească glazura, apoi se servesc cu seminţe de rodie.
Fursecuri cu Ciocolată și Migdale: Rețetă delicioasă pentru dulciuri de casă
Pofta buna!