Dim Sum – Găluștele Chinezești: Rețete Autentice, Istoria Bogată și Secretele Servirii. Dim Sum, un termen care în chineză înseamnă literalmente “a atinge inima”, nu este doar o mâncare, ci o experiență culturală și socială profundă înrădăcinată în istoria Chinei. Această tradiție culinară, care a început ca un repaus pentru călători pe Drumul Mătăsii și […]
Galuste de varza alba
PrinteazaGaluste de varza alba din: varza alba, cascaval, oua, gris, smantana,are si piper.
Ingrediente:
- 500 g varză albă
- 3 linguri caşcaval ras
- 1 lingură griş
- 2 ouă
- 1 lingură smântână
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi varza, o tai bucăţi mari şi le pui la fiert în apă cu sare.
După ce s-a răcit, o treci prin maşina de tocat şi îi adaugi caşcavalul ras, grişul, gălbenuşurile, sarea şi smântână.
Amesteci foarte bine şi din compoziţie iei cu o linguriţă şi dai drumul găluştelor în apă clocotită.
Le laşi să fiarbă 4 minute. Sunt foarte bune cu sos picant, la alegere.
Galuste de varza alba
Dim Sum – Găluștele Chinezești: Rețete Autentice, Istoria Bogată și Secretele Servirii
Găluște cu brânză, spanac și hrișcă
Găluște cu brânză, spanac și hrișcă din: spanac, branza dulce, telemea, hrisca fiarta, gris, ou, usturoi. Ingrediente: 200 g spanac congelat 150 g brânză dulce 100 g telemea 100 g hrișcă fiartă 100 g griș 1 ou 1 cățel de usturoi Mod de preparare: Decongelezi spanacul și îl lași să se scurgă în […]
Galuste de pesmet cu sunca de pui
Galuste de pesmet cu sunca de pui din: pesmet, unt, oua, sare, patrunjel, sunca de pui si sote de legume. Galuste cu lapte Galuste de cartofi cu pastrama de porc Galuste de mamaliga cu salvie Ingredinte: 100-120 g de pesmet fin de franzela 50 g unt, 2 oua putima sare 1 lingurita patrunjel […]
Galuste cu branza de vaci din: branza de vaci, ou, faina, unt, gris si sare. Branza de vaci, cunoscuta si sub denumirea de branza proaspata sau branza nefermentata, este un produs lactat obținut din laptele de vaca, prin coagularea laptelui și eliminarea zerului rezultat în procesul de producție. Este un aliment popular și versatil, consumat […]
Pofta buna!