Garnitura cu spanac

Printeaza

O reteta delicioasa de spanac cu cartofi, ceapa, usturoi, ardei verde, sare, piper, ulei de masline, rosii.

Ingrediente:Garnitura cu spanac

  • 6 cartofi
  • 2 kg spanac
  • 2 cepe
  • 2-3 căţei usturoi
  • un ardei verde
  • sare
  • piper
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 2-3 roşii proaspete

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se pun să fiarbă în apă cu sare. După aceea se scot, se curăţă şi se taie cubuleţe.

Separat, se curăţă bine frunzele de spanac, se spală şi se opăresc în apă cu puţină sare. Se scoate spanacul apoi într-o sită şi se lasă să se scurgă.

Se curăţă ceapa, usturoiul şi ar­deii, se taie rondele potrivite şi se călesc în uleiul de măsline, încins în prealabil, până scad.

Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, spanacul şi se lasă să fiarbă înăbuşit.

Mâncarea de cartofi cu spanac se condimentează cu sare şi piper şi se serveşte garnisită cu roşii proaspete, tăiate foarte fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.