Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Busuioc din: paste rigatoni, rosii, usturoi, busuioc, ulei, sare, piper, parmezan. Descoperă plăcerea simplă și autentică a bucătăriei italiene cu această rețetă de rigatoni. Această combinație perfectă între textura fermă a pastelor rigatoni și prospețimea unui sos de roșii aromatizat cu usturoi și busuioc proaspăt este un tribut […]
Ghiveci de legume cu verdeata
PrinteazaGhiveci de legume cu verdeata din: cartofi, dovlecei, morcovi, vinete, rosii, usturoi, praz, ardei verde, ceapa, ulei, capere, sare, piper, dafin, patrunjel.
Ingrediente
- 0,5 kg cartofi
- 0,5 kg dovlecei
- 0,5 kg morcovi
- 0,5 kg vinete
- 0,5 kg rosii
- 1 capatana de usturoi
- 1 praz
- 1 ardei verde
- 2 cepe mari
- ulei
- capere
- sare
- piper
- dafin
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa, prazul şi ardeiul tăiate solzi se călesc în ulei. Se adaugă în ordine: morcovii, vinetele, cartofii şi dovleceii tăiaţi rondele.
adaugă apă, fără să se depăşească nivelul zarzavaturilor;
Când sunt bine fierte, se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubulete mici, usturoiul tocat mărunt, sarea, piperul şi dafinul.
mai lasă pe foc 10 minute. Verdeaţa se adaugă după ce se îndepărtează de pe foc.
Ghiveci de legume cu verdeata
Pofta buna!
Paste Rigatoni cu Sos de Roșii și Busuioc
Frittata cu Legume și Brânză la Air Fryer
oua, lapte, amestec de legume, branza, sare, piper, ulei de masline, ierburi aromatice. Frittata cu legume și brânză preparată în air fryer este o rețetă delicioasă și sățioasă, ideală pentru micul dejun, prânz sau chiar cină. Această metodă de gătire rapidă și sănătoasă păstrează gustul intens […]