Gogosele umplute cu crema de vanilie din: lapte, faina, drojdie, zahar, oua, unt, frisca, vanilie. Ingrediente: Pentru aluat: un plic drojdie uscată 160 ml lapte 500 g făină 65 g zahăr tos 3 ouă 100 g unt un praf sare Pentru crema de vanilie: 360 ml lapte 100 g zahăr 35 g făină 4 gălbenuşuri 6 […]
Gogoşele cu brânză
PrinteazaGogoşele cu brânză din: faina, zahar, praf de copt, ulei, oua, branza de vaci, ulei, dulceata.
- 250 g faina
- 2 linguri zahar
- 1 plic praf de copt
- 2 linguri ulei
- 2 oua
- 250 g branza de vaci
- ulei pentru prajit
- dulceata pentru servit
Mod de preparare:
Intr-un castron se amestecă făina cu zahăr şi praf de copt; se face o gropiţă la mijloc, în care se toarnă uleiul, cele două ouă şi brânza de vaci. Se amestecă, de preferinţă cu mixerul. S
e toarnă uleiul înt-o cratiţă (astfel încât baia de ulei să aibă o adâncime de 5-6 cm).
Se încinge, apoi se scot cu lingura găluşte din compoziţia de brânză şi se prăjesc în ulei încins.
Se rumenesc pe o parte, apoi pe cealaltă.
Se scot cu spumiera, se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie, apoi se tăvălesc prin zahăr şi se servesc cu dulceaţă.
Gogoşele cu brânză
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Gogosele aromate cu mere
Gogosele aromate cu mere din: mere, zahar, lapte, ulei, oua, faina, praf de copt. Ingrediente: 4 mere un plic zahăr vanilat ulei zahăr pudră, pentru servit Pentru aluat: 200 ml lapte 2 linguri ulei 2 ouă un praf de sare un plic praf de copt 250 g făină 100 g zahăr Mod de preparare: Făina, […]
Pofta buna!