Gogoşele cu brânză

Printeaza

Gogoşele cu brânză din: faina, zahar, praf de copt, ulei, oua, branza de vaci, ulei, dulceata.

Ingrediente:Gogosele_cu_branza

  • 250 g faina
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri ulei
  • 2 oua
  • 250 g branza de vaci
  • ulei pentru prajit
  • dulceata pentru servit

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă făina cu zahăr şi praf de copt; se face o gropiţă la mijloc, în care se toarnă uleiul, cele două ouă şi brânza de vaci. Se amestecă, de preferinţă cu mixerul. S

e toarnă uleiul înt-o cratiţă (astfel încât baia de ulei să aibă o adâncime de 5-6 cm).

Se încinge, apoi se scot cu lingura găluşte din compoziţia de brânză şi se pră­jesc în ulei încins.

Se rumenesc pe o parte, apoi pe cealaltă.

Se scot cu spumiera, se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoa­pe de hârtie, apoi se tăvălesc prin zahăr şi se servesc cu dulceaţă.

Gogoşele cu brânză

Gogosele_cu_branza

Pofta buna!

 

 

 

 


poate te intereseaza si:

Gogosele umplute cu crema de vanilie

Gogosele umplute cu crema de vanilie 

Gogosele umplute cu crema de vanilie din: lapte, faina, drojdie, zahar, oua, unt, frisca, vanilie. Ingrediente: Pentru aluat: un plic drojdie uscată 160 ml lapte 500 g făină 65 g zahăr tos 3 ouă 100 g unt un praf sare Pentru crema de vanilie: 360 ml lapte 100 g zahăr 35 g făină 4 gălbenuşuri 6 […]

Gogosele cu banane si seminţe de susan

Gogosele aromate cu mere

Gogosele aromate cu mere din: mere, zahar, lapte, ulei, oua, faina, praf de copt. Ingrediente: 4 mere un plic zahăr vanilat ulei zahăr pudră, pentru servit Pentru aluat: 200 ml lapte 2 linguri ulei 2 ouă un praf de sare un plic praf de copt 250 g făină 100 g zahăr   Mod de preparare: Făina, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.