Gogosi cu untdelemn

Printeaza

Luaţi două măsuri de apă, una de faină şi o lingură de drojdie de bere sau de casă strecurate şi sarea trebuitoare. Se mestecă timp de o oră şi se pune la căldură să dospească. După ce vor dospi se pune untdelemn să clocotească într-o tingire deschisă.

Având o lingură adâncă rotundă, udând lingura cu apă, se ia aluatul şi se aruncă la untdelemn, păzindu-le să se prăjească pe amândouă părţile. Apoi se pun într-un blid adânc şi se opăresc cu sirop de zahar gros şi fiert cu scorţişoară.

Gogosi cu untdelemn

Gogosi cu untdelemn

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.