Pastrama de berbec (oaie) la gratar din: pastrama sarata de oaie. Ingrediente: 1/2 kg pastramă sărată de oaie Mod de preparare: Pastrama se ţine la desărat în apă caldă mai multe ore (minimum 2). Din timp în timp, se schimbă apa. Se pune apoi la scurs şi se taie în fâşii late de 2-3 […]
Gratar din carne de oaie
PrinteazaGratar din carne de oaie din: carne de oaie, ulei, vin, sare, piper, mujdei.
- 1 kg carne de oaie
- 2 linguri de ulei
- 2-3 linguri vin alb sec
- sare
- piper negru macinat
- mujdei
Mod de preparare:
Carnea de oaie spălată şi curăţată (partea lombară şi dorsală) tăiată transversal cîte o bucată la porţie, se pune într-un vas separat, se sărează, se piperează, se stropeşte cu vin, cu ulei şi se lasă să se marineze circa 4-5 ore.
Înainte de se prăji rotiţi carnea în formă de spirală (cu partea mai groasă înăuntru) şi îmbrăcaţi-o pe un ac pentru frigărui.
Ungeţi reţeaua grătarului cu slănină afumată, frigeţi carnea de oaie pînă e gata la foc domol.
Gratar din carne de oaie
Pofta buna!
poate iti place si:
Pastrama de berbec (oaie) la gratar
Carnati de porc la gratar in mat de oaie
O reteta delicioasa de carnati de porc la gratar in mat de oaie din: carnati de porc, apa, malai de porumb, sare, unt, usturoi, ulei, sare si smantana. Ingrediente: carnati de porc 750 g apa 300 ml malai de porumb 180 g sare 10 g unt 30 g usturoi 6 g ulei 7 ml apa […]
Cotlete de oaie la grătar cu garnitură
O reteta de cotlete de oaie la gratar cu garnitura din: cotlete de oaie, rosii, rinichi de oaie, slanina afumata, ciuperci, unt, usturoi, cartofi, sos de rosii, sare, piper si patrunjel verde. Ingrediente 5 cotlete de oaie 5 roşii 5 rinichi de oaie 5 felii de slănină afumată 5 ciuperci 2 linguri de unt 1 […]
Pofta buna!
Carnea de oaie imi place