Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi din: carne de vita, ceapa, usturoi, ulei de floarea soarelui, faina, boia de ardei, cimbru, foi de dafin, supa, cartofi, rosii, sare, piper, smantana, patrunjel. Gulașul unguresc este un fel tradițional de mâncare din bucătăria maghiară și este apreciat în întreaga lume pentru gustul său bogat și aromele îmbietoare. Ingrediente: […]
Gulaş cu ardei cayenne
PrinteazaGulaş cu ardei cayenne din: pulpa de porc, boia dulce, ardei cayenne, rosii in bulion, ceapa alba, ceapa rosie, usturoi, zahar, ulei si sare.
- 1,5 kg pulpa de porc
- 2 lingurite cu boia dulce
- 1 ardei cayenne
- 150 g rosii in bulion
- 3 cepe albe
- 1 ceapa rosie
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita cu zahar
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Incinge 100 ml de ulei, taie carnea în cuburi şi pune-o la prăjit. Când carnea s-a rumenit, scoate-o pe o farfurie.
Curăţă cepele şi toacă-le foarte mărunt. în grăsimea rămasă, căleşte ceapa tocată câteva minute, până ce se aureşte, apoi adaugă boiaua, ardeiul tocat şi căleşte totul.
Completează cu apă, adaugă sare după gust, cuburile de carne şi lasă să fiarbă o jumătate de oră.
Toacă roşiile mărunt sau pasează-lecu un blenderşi adaugă-leîn gulaş, odată cu usturoiul pisat şi zahărul, eventual adaugă puţină apă şi dă totul în câteva clocote.
Gulaş cu ardei cayenne
Pofta buna!
poate iti place si:
Gulaș Unguresc Traditional cu Cartofi
Pofta buna!
De unde se cumpara ardeii astia?
De peste tot, gulasul cu ardei este fabulos
ardei cayenne este foarte iute, nu? deci imi place gulasul 🙂