Scoici cu Sos de Vin Roșu. Perfectă pentru o cină elegantă, această rețetă va captiva toate simțurile prin aromele sale intense și echilibrate. Scoicile sunt o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, omega-3, și minerale esențiale cum ar fi zincul și seleniul. Acestea au un conținut caloric scăzut și sunt ușor de digerat. În […]
Hering cu chili si mustar
PrinteazaHering cu chili si mustar din: heringi, unt, boia iute, mustar de dijon, zeama de lamaie, zahar brun, sare.
Ingrediente:
- 4 heringi medii
- 1 lingura unt
- 1 lingurita boia iute
- 1 lingurita mustar de Dijon
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita zahar brun
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Hering cu chili si mustar: Curăţaţi peştii de intestine şi solzi. Crestaţi-le pielea în mai multe locuri.
Amestecaţi restul ingredientelor şi ungeţi peştii cu acest amestec, inclusiv pe interior.
Puneţi heringii pe o tavă unsă cu puţin ulei şi coaceţi-i cca 20-25 min, în cuptorul încins la 180°C (treapta 5).
Serviţi-i imediat, cu garnitura preferată.
Pofta buna!
Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea sa
Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea: Château Palmer este un vin de prestigiu din Margaux, una dintre cele mai renumite apelări din regiunea Bordeaux, Franța. Cunoscut pentru eleganța și complexitatea sa, acest vin este unul dintre cele mai apreciate din lume. Château Palmer se distinge prin echilibrul său perfect și aromele rafinate, […]