Hering cu chili si mustar

Printeaza

Hering cu chili si mustar din: heringi, unt, boia iute, mustar de dijon, zeama de lamaie, zahar brun, sare.

 

Ingrediente:

  • 4 heringi medii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita zahar brun
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Hering cu chili si mustar: Curăţaţi peştii de intestine şi solzi. Crestaţi-le pielea în mai multe locuri.

Amestecaţi restul ingredientelor şi ungeţi peştii cu acest amestec, inclusiv pe interior.

Puneţi heringii pe o tavă unsă cu puţin ulei şi coaceţi-i cca 20-25 min, în cuptorul încins la 180°C (treapta 5).

Serviţi-i imediat, cu garnitura preferată.

 

Pofta buna!

 

 

Scoici cu Sos de Vin Roșu

Scoici cu Sos de Vin Roșu. Perfectă pentru o cină elegantă, această rețetă va captiva toate simțurile prin aromele sale intense și echilibrate. Scoicile sunt o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, omega-3, și minerale esențiale cum ar fi zincul și seleniul. Acestea au un conținut caloric scăzut și sunt ușor de digerat. În […]

Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea sa

Château Palmer, Franța – Renumit pentru Eleganța și Complexitatea: Château Palmer este un vin de prestigiu din Margaux, una dintre cele mai renumite apelări din regiunea Bordeaux, Franța. Cunoscut pentru eleganța și complexitatea sa, acest vin este unul dintre cele mai apreciate din lume. Château Palmer se distinge prin echilibrul său perfect și aromele rafinate, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.