Ingheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri
PrinteazaIngheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri din: iaurt gras, smantana, zahar pudra, capsuni, dulceata de trandafiri.
- 300 g iaurt gras
- 250 g smantana
- 150 g zahar pudra
- 200 g capsuni
- 200 g dulceata de trandafiri
Mod de preparare:
Speli căpşunile, le cureţi şi le zdrobeşti, după care le mixezi împreună cu iaurtul, zahărul şi smântână. In tăviţele speciale pentru îngheţată sau în caserole de plastic, torni compoziţia şi le introduci în congelator.
Din 30 în 30 de minute, scoţi vasul şi amesteci compoziţia. După cel puţin 3 ore, scoţi îngheţata şi o ser-veşti cu un topping de dulceaţă de trandafiri.
Ingheţată de căpşuni cu dulceaţă de trandafiri
Pofta buna!