Jeleu de coacaze cu gelatina

Printeaza

Jeleu de coacaze cu gelatina din: suc de coacăze, apă, foi de gelatină, tablete zaharină.

Jeleu de coacaze cu gelatina

Ingrediente:

  • 75 ml suc de coacăze
  • 75 ml apă
  • 2 foi gelatină
  • 2 tablete zaharină

 

 

 

Mod de preparare:

Sucul de fructe se amestecă cu apa, se adaugă zaharina şi gelatina (muiată anterior în apă rece) dizolvată într-o lingură de apă fierbinte.

Se pune la rece. Se serveşte cu cremă de vanilie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Jeleu cu struguri

Jeleu de visine cu rom

Jeleu de visine cu rom din: vişine, gelatina, lamai, iaurt, zahar, rom alb, frisca.   Ingrediente: 500 g vişine 10 g gelatină 3 lămâi 500 ml iaurt 100 g zahăr 4 linguri rom alb 300 ml frişcă   Mod de preparare: Scoţi sâmburii vişinelor. Razi coaja de lămâie şi stor­ci sucul. Amesteci într-un castron iaurtul […]

 

Mere coapte umplute cu jeleu

Mere coapte umplute cu jeleu din: mere, pere, lapte, zahar, orez, scortisoara, jeleu. Ingrediente: 6 mere mari 2 pere 300 ml lapte 100 g zahăr brun 100 g orez 1 praf de sare scorţişoară zahăr vanilinat 50 g jeleu de pere 20 g unt pentru tavă   Mod de preparare: Speli orezul şi îl pui […]

 

 

Jeleu de menta cu lime

Jeleu de menta cu lime din: menta, lime, zahar. Ingrediente: 5 foi gelatină 200 g zahăr 1 mână frunze proaspete de mentă sucul de la 3 lămâi verzi     Mod de preparare: Se amestecă într-un vas 200 ml apă împreună cu zahărul. Se lasă la foc mic, până când se topeşte bine zahărul. Se […]

 

Frişca de casă cu căpşune

Inimioare cu jeleu

Inimioare cu jeleu din: oua, cocos, zahar, faina, lamaie, sare, iaurt, frisca, boboci de iasomie, gelatina. Ingrediente: Pentru aluat: 120 g albuşuri 100 g nucă de cocos 80 g zahăr 40 g făină 1/2 linguriţă zeamă de lămâie 1 praf de sare Pentru cremă: 200 g iaurt 100 ml frişcă 80 g zahăr 2 linguri boboci de iasomie […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.