Vinul Pierro Chardonnay: Un Chardonnay Australian de Top – unul dintre cele mai apreciate vinuri din Australia, recunoscut pentru eleganța sa și aromele complexe. Provenind din regiunea Margaret River, acest vin reflectă terroir-ul unic și expertiza viticultorilor locali. Istoria – Origini și Fondare Pierro Wines a fost fondată de Dr. Mike Peterkin în 1979 în […]
Langoş cu porumb si carne tocată
PrinteazaLangoş cu porumb si carne tocată din: chifle, ceapa, carne tocata, ulei, ou, sare, piper cayenne, patrunjel, boabe de porumb.
Ingrediente:
- 2 chifle uscate
- 1 ceapa
- 300 g carne tocata
- 3 linguri ulei
- 1 ou
- sare
- piper cayenne
- 1 legatura patrunjel
- 100 g boabe porumb (conserva)
Mod de preparare:
Inmoi chiflele într-un vas mic cu apă caldă. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Speli pătrunjelul, rupi frunzele şi le toci mărunt.
Chiflele sfărâmate, carnea tocată, ceapa, pătrunjelul tocat şi porumbul le amesteci. Adaugi oul uşor bătut şi condimentezi după gust.
Frămânţi până obţii o masă omogenă. Cu mâna umedă formezi din compoziţie 12 biluţe, pe care le presezi până capătă o formă plată.
Apoi le prăjeşti în ulei fierbinte pe ambele părţi, câte 5 minute. Servesti langosii cu piure de cartofi.
Langoş cu porumb si carne tocată
Pofta buna!
Suc de Portocale și Kiwi: Bogat în vitamina C, susține imunitatea și sănătatea pielii. – o băutură delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a începe ziua cu energie și vitalitate. Acest amestec vibrant nu doar că îți încântă papilele gustative, dar este și o sursă excelentă de vitamina C, susținând imunitatea și sănătatea pielii. Ingrediente: 6 […]