Langoş cu porumb si carne tocată

Printeaza

Langoş cu porumb si carne tocată din: chifle, ceapa, carne tocata, ulei, ou, sare, piper cayenne, patrunjel, boabe de porumb.

 

Ingrediente:

  • 2 chifle uscate
  • 1 ceapa
  • 300 g carne tocata
  • 3 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper cayenne
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g boabe porumb (conserva)

 

Mod de preparare:

Inmoi chiflele într-un vas mic cu apă caldă. Cureţi ceapa şi o toci mărunt. Speli pătrunjelul, rupi frunzele şi le toci mărunt.

Chi­flele sfărâmate, carnea tocată, ceapa, pătrunjelul tocat şi po­rumbul le amesteci. Adaugi oul uşor bătut şi condimentezi după gust.

Frămânţi până obţii o masă omogenă. Cu mâna umedă for­mezi din compoziţie 12 biluţe, pe care le presezi până capătă o formă plată.

Apoi le prăjeşti în ulei fierbinte pe ambele părţi, câte 5 minute. Servesti langosii cu piure de cartofi.

Langoş cu porumb si carne tocată

Langos_cu_porumb_si_carne_tocata

Pofta buna!

 

 

 

 

Vinul Pierro Chardonnay

Vinul Pierro Chardonnay: Un Chardonnay Australian de Top – unul dintre cele mai apreciate vinuri din Australia, recunoscut pentru eleganța sa și aromele complexe. Provenind din regiunea Margaret River, acest vin reflectă terroir-ul unic și expertiza viticultorilor locali. Istoria – Origini și Fondare Pierro Wines a fost fondată de Dr. Mike Peterkin în 1979 în […]

Suc de Portocale și Kiwi

Suc de Portocale și Kiwi: Bogat în vitamina C, susține imunitatea și sănătatea pielii. – o băutură delicioasă și nutritivă, perfectă pentru a începe ziua cu energie și vitalitate. Acest amestec vibrant nu doar că îți încântă papilele gustative, dar este și o sursă excelentă de vitamina C, susținând imunitatea și sănătatea pielii. Ingrediente: 6 […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.