Supă Cremă de Legume cu Lapte din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, usturoi, lapte de soia, bulion de legume, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Redescoperiți plăcerea unei supe calde și reconfortante cu această supă cremă de legume cu lapte de soia. Ideală pentru serile răcoroase, această rețetă combină o varietate de legume cu cremozitatea laptelui […]
Legume la aburi
PrinteazaLegume la aburi: morcovi, fasole verde, ceapa, cartofi, usturoi, ulei de masline, sare, ierburi aromatice.
Ingrediente:
- 3 morcovi
- o cană de fasole verde
- o ceapă mică
- doi cartofi
- un căţel de usturoi zdrobit
- o lingură de ulei de măsline
- sare
- ierburi aromatice
Mod de preparare:
Taie toate legumele în bucăţi sau cuburi mici, apoi pune într-o maşină de gătit la aburi sau pur şi simplu într-o strecurătoare aşezată deasupra unui vas cu apă care fierbe.
După 15-20 de minute, când toate legumele s-au înmuiat, adaugă usturoiul zdrobit, uleiul de măsline, sarea şi ierburile aromatice şi amestecă bine.
Se poate servi ca antreu, ca garnitură pentru paste sau ca salată caldă ori rece, după preferinţă.
Pofta buna!
Salată de Quinoa cu Lămâie și Legume
Salată de Quinoa cu Lămâie și Legume din: quinoa, apa, ardei, castravete, ceapa rosie, rosii cherry, coaja si zeama de lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper. Salata de quinoa cu lămâie și legume este o opțiune perfectă pentru cei care doresc să combine nutriția cu gustul minunat. Această rețetă echilibrată și revigorantă aduce o […]
Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome
Ghiveci de legume cu ienibahar: O reteta sănătoasă și plină de arome din: ceapa, morcovi, cartofi, dovlecei, ardei, rosii, usturoi, ulei de masline, ienibahar, sare, piper, patrunjel. Ghiveciul de legume este o mâncare tradițională, plină de savoare, care aduce în farfurie aroma și prospețimea sezonului. Adăugarea de ienibahar transformă această rețetă într-o experiență culinară de […]
Pofta buna!