Oaie cu Sos de Iaurt și Mentă – Rețeta Aromată și Răcoritoare. Carnea de oaie este cunoscută pentru gustul său intens și suculent, iar când este combinată cu un sos răcoritor de iaurt și mentă, rezultă un preparat echilibrat și aromat. Sosul de iaurt și mentă aduce prospețime și completează perfect bogăția cărnii de oaie, […]
Legume la cuptor cu vinegreta
PrinteazaLegume la cuptor cu vinegreta din: sfecla rosie, pastarnac, morcovi, usturoi, frunze de dafin, ulei de masline si otet balsamic.
Ingrediente:
- 400 g sfecla rosie, cruda, curata si taiata sferturi
- 300 g pastarnac, curatat si taiat in jumatati, pe lung
- 400 g morcovi, taiati sferturi
- 2 catei de usturoi, zdrobiti
- 2 frunze de dafin
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 6/200C. Pune toate legumele, usturoiul si frunzele de dafin intr-o tava de copt, stropeste cu ulei si otet, asezoneaza.
Amesteca si coace 45 de minute pana se inmoaie.
Legume la cuptor cu vinegreta
Pofta buna!
Cum să gătești Creveti Mozambique – Shrimp Mozambique
Cum să gătești Creveti Mozambique – Shrimp Mozambique – Rețeta Autentică Portugheză. Crevetii Mozambique, o rețetă tradițională portugheză, îmbină savoarea crevetilor cu un sos picant și aromat, perfect pentru orice ocazie specială sau o cină relaxată acasă. Această rețetă captează esența bucătăriei portugheze și este iubită pentru complexitatea sa de arome și simplitatea preparării. Timp […]
Incoming search terms:
- legume la cuptor
as pune si niste ardei rosu 🙂
zic ca-s bune legumele la cuptor cu vinegreta, adica sunt sigura ca-s bune 🙂
vinegreta se face cu 3 linguri de ulei si 1 lingura de otet, altfel iese prea acra 😉