Macaroane cu nuci
PrinteazaMacaroane cu nuci din: macaroane, usturoi, cascaval, nuci, ulei, patrunjel, sare, piper.
- 1 pachet macaroane
- 6 catei de usturoi
- 200 g cascaval ras
- 200 g nuci
- 2 linguri ulei
- cateva fire de patrunjel tocat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rupi macaroanele şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare. Le ţii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le strecori şi le laşi deoparte.
Păstrezi o cană din apa în care au fiert. Cureţi şi zdrobeşti usturoiul. La fel procedezi şi cu nucile.
Incingi uleiul şi pui usturoiul. îl laşi să se călească puţin. Ai grijă să nu se ardă pentru că devine amar. Adaugi nucile, amesteci şi pui pastele fierte în tigaie.
Guşti şi, dacă vrei, potriveşti de sare şi piper, pui puţin pătrunjel şi torni din apa păstrată. Amesteci să se combine aromele, presari caşcavalul şi opreşti focul.
Macaroane cu nuci
Pofta buna!