Platou Țărănesc Românesc din: carne de porc, carnati de casa, slanina afumata, branza de burduf, telemea de oaie, rosii, ardei grasi, castraveti murati, ceapa rosie, paine de casa. Descoperă rețeta tradițională , o combinație perfectă de gust și istorie, încărcată cu arome autentice românești. Bogată în proteine și perfectă pentru un prânz sățios sau o […]
Majarete cu branza
PrinteazaMajarete cu branza din: branza dulce de vaci, zahar, sare, stiuleti porumb de lapte, lapte, vanilie si scortisoara.
Ingrediente:
- 200 g brânză dulce de vaci
- 450 g zahăr
- 1 linguriţă sare
- 12 ştiuleţi porumb de lapte
- 1 l lapte
- 1 linguriţă vanilie
- scorţişoară
Mod de preparare:
Majarete cu branza: Exceptând vanilia, se amestecă bine toate ingredientele. trec printr-o sită fină şi se pun pe foc mic.
lasă, amestecând continuu, până se îngroaşă. adaugă vanilia şi se toarnă fierbinte în cupele de servit, tip Jena.
pudrează cu scorţişoară.
Poftă bună!
Piure de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, smantana, usturoi, parmezan. Dovleacul este bogat în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o sursă bună de fibre, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier. De asemenea, conține antioxidanți precum betacarotenul, care are beneficii pentru sănătatea ochilor și sistemul imunitar. Reteta low carb Ingrediente: […]