Majarete cu branza

Printeaza

Majarete cu branza din: branza dulce de vaci, zahar, sare, stiuleti porumb de lapte, lapte, vanilie si scortisoara.

Ingrediente:

  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 450 g zahăr
  • 1 linguriţă sare
  • 12 ştiuleţi porumb de lapte
  • 1 l lapte
  • 1 linguriţă vanilie
  • scorţişoară

Mod de preparare:

Majarete cu branza: Exceptând vanilia, se amestecă bine toate ingredientele. trec printr-o sită fină şi se pun pe foc mic.

lasă, amestecând continuu, până se îngroaşă. adaugă vanilia şi se toarnă fierbinte în cupele de servit, tip Jena.

pudrează cu scorţişoară.

 

Poftă bună!

 

 

Platou Țărănesc Românesc

Platou Țărănesc Românesc din: carne de porc, carnati de casa, slanina afumata, branza de burduf, telemea de oaie, rosii, ardei grasi, castraveti murati, ceapa rosie, paine de casa. Descoperă rețeta tradițională , o combinație perfectă de gust și istorie, încărcată cu arome autentice românești. Bogată în proteine și perfectă pentru un prânz sățios sau o […]

Piure de dovleac cu parmezan

Piure de dovleac cu parmezan din: dovleac, unt, smantana, usturoi, parmezan. Dovleacul este bogat în nutrienți și are un conținut scăzut de calorii. Este o sursă bună de fibre, vitamina A, vitamina C, potasiu și fier. De asemenea, conține antioxidanți precum betacarotenul, care are beneficii pentru sănătatea ochilor și sistemul imunitar.   Reteta low carb Ingrediente: […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.