Rulouri calde la minut din: sunca, branza, pastai, oua, smantana, cascaval si condimente. Ingredinte: 10/12 felii sunca presata un pachetel brinza topita feliata pastai fierte intregi din conserva sau proaspete 3-4 oua 150 ml smintina 100 gr. cascaval ras condimente dupa gust Mod de preparare In feliile de sunca se aseaza jumatati de […]
Mancare de carne
PrinteazaMancare de carne din: carne de porc, nuca, ardei copti, rosii, ardei iute, ciuperci, mustar, ceapa, vin alb, usturoi, ulei, sare, piper, telina, conopida.
Ingrediente:
- 1,600 kg carne de porc
- 300 g nuca
- 6 ardei copti
- 6 rosii
- o lingura cu cimbru
- un ardei iute
- 400 g ciuperci
- 4 linguri cu mustar
- 4 cepe
- 400 ml vin alb
- 4 catei de usturoi
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- telina
- conopida
Mod de preparare:
Carnea de porc se spală, se crestează din loc în loc cu vârful unui cuţit şi se condimentează.
încinge uleiul într-o cratiţă, se prăjeşte carnea pe toate părţile până devine aurie, apoi se pune într-o tavă adâncă.
unge cu muştar, se condimentează şi în jurul ei se pune ceapa tăiată rondele.
presară usturoi feliat şi cuburi de şuncă, se pun roşiile feliate peste ceapă şi ardeii capia tăiaţi fâşii.
adaugă ciupercile feliate, ardeiul iute feliat, se condimentează, se toarnă vinul alb şi apă cât să acopere legumele.
presară cimbrul, se amestecă puţin legumele cu o furculiţă şi se introduce tava în cuptorul încins.
coc la foc mediu 60-70 de minute sau până când carnea poate fi pătrunsă cu o furculiţă.
serveste ca atare, cu piure de telina sau piure de conopida.
Mancare de carne
Pofta buna!
Crema de creier din: creier, ulei, zeama de lamaie, ceapa, masline, sare si piper. Ingredinte: 300-400 g creier 4 linguri ulei 2 linguri zeama de lamiie 1 ceapa 6-7 masline sare piper Mod de preparare Creierul se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Cind este gata, se scoate, se scurge si […]
Pofta buna!