Mancare de cartofi cu branza

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare de cartofi cu branza din cartofi, ceapa, branza si untura.

Ingrediente:Mancare de cartofi cu branza

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 6 felii brânză
  • untură

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se trec prin râzătoare. Se sărează şi alături de ceapa tăiată fideluţă se prăjesc în untură bine încinsă. Când sunt aproape gata, se presară o felie de brânză rasă şi se amestecă bine.

Se lasă la foc mic până se rumenesc frumos, pe ambele părţi. Se aşează deasupra cele cinci felii de brânză rămase şi se acoperă vasul cu un capac. Se lasă pe foc până ce brânza se topeşte complet.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.