Mancare de ceapa cu peste din: file de salau, ceapa, rosii, gogosari, vin, ulei, faina, sare, piper, oregano. Ingrediente: 400 g file de şalău 5 cepe 3 roşii 2 gogoşari 50 ml vin alb 50 ml ulei 50 g făină sare piper oregano Mod de preparare: Ceapa curăţată şi spălată o tai cubuleţe. Gogoşarii […]
Mâncare din peşte şi migdale
PrinteazaMâncare din peşte şi migdale din: ceapa, usturoi, ardei iute, migdale, rosii, peste, vin alb, sare, branza, unt.
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei iuti
- 200 g migdale crude si decojite
- 2 rosii
- 400 g peste file
- 1 pahar cu vin alb
- sare
- 200 g branza mai tare, pentru ras
- unt sau margarina
Mod de preparare:
Pui untul sau margarina intr-o tigaie. Adaugi ceapa tocată mărunt şi căţeii de usturoi tocaţi fin.
Căleşti totul la foc mic şi adaugi ardeiul iute, migdalele, apoi peştele tăiat cuburi mari. Torni apoi vinul şi pui roşiile tocate.
Amesteci bine ingredientele şi sărezi. Pui compoziţia într-un vas de ceramică şi razi brânză deasupra.
Introduci vasul în cuptor 25-30 de minute, la foc mic.
Mâncare din peşte şi migdale
Pofta buna!
poate iti place si:
Mancare de fasole cu peste la cuptor
Mancare de fasole cu peste la cuptor din: ulei de masline, chorizo, ceapa, spanac, merluciu, paprika, ardei iute, fasole alba, zeama de lamaie, ulei de masline, maioneza cu usturoi. Ingrediente: ulei de măsline 100g de chorizo crud pentru gătit 1 ceapă, tocată 250g de spanac 2 fileuri a câte 140g de merluciu fără piele 1/2 […]
Pofta buna!