din: coriandru, patrunjel, usturoi, otet de vin rosu, ulei de masline, sare, piper. Chimichurri este un sos clasic din America Latină, cunoscut pentru aromele sale vibrante și proaspete. În această versiune, vom înlocui sau combina pătrunjelul obișnuit cu coriandrul proaspăt, adăugând o notă distinctivă și ușor […]
Mazare batuta cu snitel de soia
PrinteazaMazare batuta cu snitel de soia
Ingrediente:
- 1 pungă şniţele de soia
- o cutie cu mazăre boabe
- 1 cană ulei
- felii de franzelă
- sifon
- 1 foaie dafin
- piper
- sare
- 1 roşie
Mod de preparare:
Mazare batuta cu snitel de soia: Mazărea o fierbi în apă cu sare şi foaia de dafin, iar separat fierbi şniţelele în apă cu sare.
Când e fiartă mazărea o strecori, o pasezi şi o baţi cu telul, adăugând 150 ml ulei, piper după gust şi câteva linguri de sifon.
Aşezi mazărea bătută pe un platou, în mijloc pui un trandafir făcut din roşie. Şniţelele de soia fierte le storci bine şi le prăjeşti în ulei încins.
Poţi să le treci prin compoziţia de ouă pentru şniţele (dacă nu ţii post). Lângă mazărea bătută pui alternativ şniţele şi felii de pâine prăjită.
Pofta bună!
Ciorba de Gască cu Zeama de Varză
din: gasca, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, varza, usturoi, leustean, sare, piper, apa. Ciorba de gască cu zeama de varză este un preparat tradițional românesc care aduce în farfurie arome autentice și memorabile. Această rețetă vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei ciorbe […]
Snitelele de soia merg in perioadele cand tinem Post. O sa incerc si eu.