Miel la cuptor

Printeaza

Miel la cuptor din: pulpa de miel, otet, lamaie, ceapa, piper, cimbru, boia, busuioc, usturoi, untura.

Ingrediente:

  • 1 pulpă de miel
  • 3 linguri oţet
  • 1 lămâie
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 lin­guriţă piper măcinat + 5-6 boabe de piper
  • 1 lingură de cimbru
  • boia
  • 1 linguriţă busuioc
  • 3 căţei de usturoi pisaţi
  • puţin ulei sau untură

 

Mod de preparare:

Miel la cuptor: Ţii pulpa de miel câteva ore într-o ma­rinată făcută din oţet, boia, ceapa tăiată mărunt, piperul boabe şi un pahar cu apă.

O scoţi, o pui într-o tavă unsă cu ulei (untură) şi o dai la cuptor.

Storci lămâia, ames­teci zeama cu piperul măci­nat, cimbrul, busuiocul, usturoiul şi o ceaşcă de apă şi stropeşti carnea din când în când, cât timp stă la cuptor.

Dacă o ţii la foc potrivit, friptura este gata in 2 ore.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Bame Sotate cu Chimen și Lămâie

Bame Sotate cu Chimen și Lămâie din: bame, ulei, suc de lamaie, seminte de chimen, usturoi, sare, piper, coriandru. Bamele sotate cu chimen și lămâie constituie o rețetă vibrantă, care transformă bamele într-un fel de mâncare excepțional și plin de gust. Această preparare aduce un omagiu bogăției culinare, fiind perfectă pentru cei care caută o […]

Masca Facială cu Hrișcă: Secretul Natural pentru o Piele Revitalizată și Luminoasă

Masca Facială cu Hrișcă: Secretul Natural pentru o Piele Revitalizată și Luminoasă din: faina de hrisca, miere organica, iaurt natural. În căutarea soluțiilor naturale pentru îngrijirea pielii, hrișca emerge ca un ingredient surprinzător, dar extrem de eficient. Cunoscută mai ales pentru beneficiile sale nutriționale când este inclusă în dietă, hrișca se dovedește a fi la […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.