Bame Sotate cu Chimen și Lămâie din: bame, ulei, suc de lamaie, seminte de chimen, usturoi, sare, piper, coriandru. Bamele sotate cu chimen și lămâie constituie o rețetă vibrantă, care transformă bamele într-un fel de mâncare excepțional și plin de gust. Această preparare aduce un omagiu bogăției culinare, fiind perfectă pentru cei care caută o […]
Miel la cuptor
PrinteazaMiel la cuptor din: pulpa de miel, otet, lamaie, ceapa, piper, cimbru, boia, busuioc, usturoi, untura.
Ingrediente:
- 1 pulpă de miel
- 3 linguri oţet
- 1 lămâie
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 1 linguriţă piper măcinat + 5-6 boabe de piper
- 1 lingură de cimbru
- boia
- 1 linguriţă busuioc
- 3 căţei de usturoi pisaţi
- puţin ulei sau untură
Mod de preparare:
Miel la cuptor: Ţii pulpa de miel câteva ore într-o marinată făcută din oţet, boia, ceapa tăiată mărunt, piperul boabe şi un pahar cu apă.
O scoţi, o pui într-o tavă unsă cu ulei (untură) şi o dai la cuptor.
Storci lămâia, amesteci zeama cu piperul măcinat, cimbrul, busuiocul, usturoiul şi o ceaşcă de apă şi stropeşti carnea din când în când, cât timp stă la cuptor.
Dacă o ţii la foc potrivit, friptura este gata in 2 ore.
Poftă bună!
Masca Facială cu Hrișcă: Secretul Natural pentru o Piele Revitalizată și Luminoasă
Masca Facială cu Hrișcă: Secretul Natural pentru o Piele Revitalizată și Luminoasă din: faina de hrisca, miere organica, iaurt natural. În căutarea soluțiilor naturale pentru îngrijirea pielii, hrișca emerge ca un ingredient surprinzător, dar extrem de eficient. Cunoscută mai ales pentru beneficiile sale nutriționale când este inclusă în dietă, hrișca se dovedește a fi la […]