Minestrone cu galuste din cartofi

Printeaza

Minestrone cu galuste din cartofi din: morcovi, tulpina de telina, galuste, arpagic, sare, piper, rozmarin, broccoli, mazare, supa de legume, parmezan.

Ingrediente:Minestrone_cu_galuste_din_cartofi

  • 250 g morcovi
  • 3 tulpini de telina
  • 1 pachet combinat de amestec de galuste (jumatate cartofi cruzi, jumatate cartofi fierti pentru galusti)
  • 3 lingurite arpagic tocat
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2 crengute de rozmarin
  • 300 g buschetele broccoli
  • 50 g mazare
  • 1,5 l supa de legume instant
  • putin parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se taie în felii subţiri morcovii şi ţelina. Se taie broccoli în bucăţi mai mici dacă este necesar. Se prepară amestecul de găluşte conform instrucţiu­nilor, amestecând şi 2 linguriţe de arpagic tocat şi se lasă să se umfle.

Cu mâinile umede, se formează cca 24 de găluşte. Se fierb la foc mic, în apă sărată, 20 de minute. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc legume­le (mai puţin mazărea). Se adaugă rozmarinul şi supa şi se dă în fiert cca 15 minute.

După 5 minute se adaugă şi mazărea. Se pun găluştele scurse de apă si restul de arpagic in supa, se repartizeaza in boluri si se presara deasupra parmezan ras.

Minestrone cu galuste din cartofi

Minestrone_cu_galuste_din_cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.